ZAKELIJK

Ben je werkgever en ben je op zoek naar een inspirerende en positieve training die je medewerker(s) kan inspireren om anders in het leven te gaan staan?

 

family flow, procesbegeleiding in bewustzijnsgroei

Werken er in je bedrijf veel ouders die vaak worstelen met problemen in de thuissituatie. Ze willen graag op het bedrijf zijn, maar tegelijkertijd gebeuren er thuis ook veel dingen waardoor ze er niet helemaal 100% bij zijn.

Een ziek kind, een ruzie die zich op school afspeelt, een partner die anders denkt over opvoeding, een ouder die vaak (even) weg moet omdat er thuis iets aan de hand is, allerlei momenten dat jouw werknemer niet voor je aan het werk is en soms nogal eens verzuimd daardoor… Wat het ook is het zorgt ervoor dat het werk niet doorgaat zoals je zou willen en het kost je jaarlijks meer geld dan je van te voren kon bedenken.

Weet dat er ook andere mogelijkheden zijn:

Ik kan voor jou een op maat gemaakte training bouwen samen met de wensen om je medewerkers weer opnieuw in de flow te krijgen. Ze bewust leren waar ze energie laten liggen als het gaat om de thuissituatie. Samen met hen gaan we een prachtig proces in: geheel op maat gemaakt waarin ze leren wat flow betekent en dat ze ook in de flow kunnen opvoeden en ook geheel aanwezig kunnen zijn op de werkvloer. Ze leren verantwoordelijkheid nemen voor beide momenten.
Er zijn trainingen waarin je medewerker gelijk deel zou kunnen nemen. Onder de tab  en  kan je alles lezen over deze trainingen en samen met jouw medewerker kijken of dit iets voor hem of haar kan zijn.

 

Mocht je interesse hebben in een op maat gemaakte training of mocht je medewerker interesse hebben in 1 van de trainingen dan kunnen jullie contact opnemen via het contactformulier.