VOOR OUDERS, OPVOEDERS & PROFESSIONALS

Bij de   bijeenkomsten ontmoeten ouders, opvoeders en professionals elkaar
Deze 'boosters' dagen zijn er voor iedereen die in het verleden een  programma heeft gevolgd.

 

We herhalen een aantal delen van de vorige trainingen. Het zijn 4 bijeenkomsten waarin je zelf kunt aangeven of je ze alle 4 wilt bijwonen of misschien maar 1. Je komt samen met alle deelnemers. Je deelt jouw ervaringen van het afgelopen kwartaal of jaar. Hoe het is gegaan met jouw flow en jouw gezinsleven of werksituatie?
We zorgen voor een inspiratiebron als het gaat om opvoeden. Je krijgt een klein stukje herhaling, er komt een inspiratiemoment, je gaat een stukje delen met een groepje. En natuurlijk is er een lunch. Deze dagen ben je  samen met mensen die nu op dezelfde manier met hun kinderen samenleven of kinderen begeleiden. Samen in de flow!


De kinderen zijn ouder geworden en er zijn nieuwe situaties ontstaan. Hoe fijn is het dan om dit samen te delen met volwassenen die begrijpen waar jij op dat moment doorheen gaat. Tevens lopen er coaches rond waar je vragen aan kunt stellen.


We kunnen ook een op maat gemaakte  dag creëren waarin jij samen met je collega’s een flow inspiratie dag kunt ervaren.
We bespreken dan van te voren wat jullie allemaal uit deze dag willen halen en delen hem volledig in naar behoefte. (Zie ook hiervoor onder de tab zakelijk)

De  bijeenkomsten:

De bijeenkomsten worden 4 x per jaar gehouden. De tijden zijn van 10.00 tot en met 17.00. De locatie is in Breda. Data 1e bijeenkomst: mei 2018. Prijs 99,95 euro. Inclusief lunch, thee & koffie.

De  bijeenkomst bestaat uit:
  • 1 dag van 7 uur. Elk kwartaal is er een bijeenkomst.
  • De dag bestaat uit een inspiratiemoment. Dit kan een film zijn over het onderwerp in de flow opvoeden. Of iemand komt een lezing geven over het in de flow opvoeden. Samen bespreken we dan de film of de lezing.
  • Verder bespreken en delen we in kleine groepjes onze ervaringen van de afgelopen 3 maanden.
  • Er wordt gezorgd voor een lunch.
  • En je krijgt altijd een inspirerend cadeau mee naar huis. Een tekst, een boek, een oefening. Iets waar je de komende maanden mee vooruit kunt.
Wacht niet langer, schrijf je in voor de  bijeenkomst en ga met veel nieuwe inzichten naar huis.