VOOR KIDS

Op de  bijeenkomsten voor kinderen gaan we vooral veel plezier maken. We herhalen spelenderwijs een aantal delen van de  training en het  programma. Het zijn twee bijeenkomsten waarin een kind zelf kan aangeven hier wel of niet bij te willen zijn. Het is ook mogelijk om maar naar 1 bijeenkomst te komen. In ieder geval komen alle kinderen die ooit hebben deelgenomen aan het programma samen op 1 dag. Ze leren van elkaar en kunnen met elkaar praten of spelen. We zorgen voor een leuke inspiratiebron en kinderen worden opnieuw meegenomen in de flow.

Deze tekst kunnen kinderen zelf lezen of kan voor gelezen worden: 
Ondertussen heb je al een  training gevolgd en het   programma afgerond. Speciaal voor diegenen heb ik de  bijeenkomsten georganiseerd. Je komt samen met alle oud deelnemers om te delen hoe het nu gaat. Deze dag is echt een feestje. We gaan spelletjes doen, we gaan een klein beetje terug kijken naar wat je al geleerd hebt en hoe dat nu thuis gaat. Soms heb je nog wat vragen of wil je opnieuw iets weten. Wat het ook is je kan altijd bij mij of bij 1 van de andere coaches die deze dag rond lopen terecht. Aan het einde van de dag krijg je een cadeautje mee naar huis. Lijkt het je gezellig om deel te nemen? Geef je dan snel op via het contactformulier of bel 0615052900. 

De  bijeenkomsten voor kids:

De bijeenkomsten worden 2 x per jaar gehouden. De tijden zijn van 10.00 tot en met 16.00. De locatie is in Breda. Datum van de 1e bijeenkomst: mei 2018. Prijs: 69,95 inclusief btw. Inclusief kinderlunch, thee & koffie.

De  bijeenkomst bestaat uit:
  • Een dag van 6 uur. Dit vindt 2 keer per jaar plaats.

  • De dag bestaat uit een inspiratiemoment. Dit kan een film zijn over het onderwerp in de flow opgroeien, daarna kunnen we nog napraten over de film. Soms komt iemand een lezing geven of een workshop houden in iets wat met flow te maken heeft. (Kinder-yoga, weerbaarheid, lachen met elkaar, enz.)

  • Verder is er een moment waarop we met kleine groepjes onze ervaringen van de afgelopen drie maanden gaan bespreken en delen. (Je wordt zoveel mogelijk met dezelfde leeftijd bij elkaar gezet.)

  • Er wordt gezorgd voor een kinderlunch.

  • En je krijgt altijd een inspirerend cadeau mee naar huis. Een tekst, een boek, een oefening. Iets waar je de komende maanden weer mee vooruit kunt.

Via het contactformulier kunt u een mail sturen mocht u of uw kind interesse hebben dan kunnen wij u een berichtje sturen wanneer deze training start.