KIND EN OUDER COACH

Natuurlijk ben ik er ook voor een individuele coaching. In 1 op 1 coaching kijken we samen naar wat er op dat moment speelt. Als je als ouder, opvoeder of kind het fijner vindt om hetgeen waar je mee worstelt even niet in een grote groep wilt bespreken, kan ik er ook voor jou of voor jullie zijn in 1 op 1 sessies.

 

Mocht je kind problemen hebben met:
spanning en stress, slecht slapen, (faal) angst ervaren, idee hebben te worden gepest, moeite hebben met zelfvertrouwen te ontwikkelen en/of minder weerbaar zijn, sociale vaardigheden aanleren die niet zo vanzelfsprekend gaan, ergens verdriet over hebben, last hebben van een echtscheiding. In alle gevallen waarin je kind een worsteling of probleem ervaart, is je kind van harte welkom.

Maar ook als jij als ouder worstelt:
met vragen over de opvoeding, als je vaak ruzie hebt met je kinderen of je het idee hebt dat ze jou niet begrijpen. Of wanneer je het gevoel hebt dat je uitgeput op de bank zit en alles weer net hebt kunnen redden. Of misschien hebben je kinderen samen vaak ruzie en heb jij het gevoel dat je alles altijd weer moet oplossen of er constant tussen staat.

Dan gaan we samen kijken wat er nodig is om er weer bovenop te komen. Zodat een ander gevoel ontstaat en daardoor een situatie waarin jij en of je kind zich weer blij en energiek gaan voelen.

Hoe werk ik:
  • Telefonische voorbereiding van maximaal 15 minuten (gratis). Hierin bespreken we de situatie. Aan de hand daarvan kunnen we gelijk een afspraak inplannen voor een intake.
  • Intake: 60 minuten.
  • Vervolggesprekken: 60 minuten.
  • In geval van kindercoaching vindt er na de laatste sessie altijd een evaluatie plaats. Duur: 30 minuten.
  • Uurtarief: 65 euro ex btw.
Via het contactformulier kun je een mail sturen. Binnen een dag neem ik contact op om de mogelijkheden te bespreken.