VOOR KIDS

De  training leert jouw kind de basis van het bewust opgroeien.  Hij of zij gaat ervaren en doen………

 

Deze tekst kunnen kinderen zelf lezen of kan voorgelezen worden:
Hoi, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op de site van family flow. Je hebt misschien al wel in het bovenstaande stukje gelezen wat we allemaal gaan doen? De training bestaat vooral uit 'doe-dingen'. We gaan leuke oefeningen doen, creatief bezig zijn en bewegen.
Door al deze activiteiten te doorlopen zal er bij jou iets gebeuren van binnen. Je gaat misschien een heel blij gevoel ervaren of juist even niet. Wat het ook is: bij mij in de training mag je helemaal jezelf zijn. Je mag aangeven wanneer je iets niet wilt doen. Of misschien als je het een beetje spannend vindt. Of wanneer je iets niet begrijpt dan mag je dat altijd eventjes zeggen.We werken in groepjes van maximaal 6 kinderen.

Na de training ga je verschillende dingen anders zien of voelen en kun je duidelijker aangeven wanneer je boos bent. Misschien nog niet altijd waarom maar je voelt de boosheid ook opkomen en weet dan wat je kunt doen. Of als je altijd moe bent dan kun je duidelijker voelen waar deze vermoeidheid vandaan komt en wat je er tegen kan doen om te zorgen dat dit ietsjes minder wordt.
Lijkt het je leuk om mee te doen met een training? Geef je dan op via het contactformulier of bel mij op 0615052900.

Hopelijk tot binnenkort!

Ben je zelf ouder/opvoeder of werk/leef je samen met kinderen, dan kan de  een prachtige aanvulling zijn voor deze kinderen om aan deel te nemen. Kinderen hebben vaak minder nodig dan volwassenen om in de flow terecht te komen. Het zijn vaak de volwassenen die hen hierin beperken.

Bij elke training die een kind volgt via family flow zetten we de kinderen aan het werk met allerlei oefeningen. Hier komt natuurlijk soms wel wat uitleg aan te pas, maar we beperken de theorie zoveel mogelijk.

 training:

De training bestaat uit 2 dagen. De tijden zijn van 10.00 tot en met 17.00. De locatie is in Breda. Data: nader te bepalen.
Prijs: 195 euro inclusief 21% btw. Inclusief kinderlunch, thee & diksap. De kinderen worden ingedeeld in groepen van 6/11 jaar & van 12/18 jaar.

 

Na de  training:
  • Weten kinderen waarom ze ander of storend gedrag vertonen. Ze kunnen beter aangeven wat hen belemmert.

  • Weten kinderen dat ze veel meer zelf kunnen dan ze voorheen konden bedenken. (Bevorderen van de zelfstandigheid)

  • Weten kinderen dat ze verantwoordelijk voor zichzelf zijn. Ze gaan deze verantwoordelijkheid ook laten zien.

  • Hebben ze kunnen ervaren dat hun leeftijdsgenootjes ook (misschien) wel anders communiceren dan zijzelf. (Communicatiestijlen op een kindvriendelijke manier uitgelegd)

  • Weten ze wat zelfvertrouwen inhoudt. Ze gaan sterker in hun schoenen staan. Ze zullen vanuit hun eigen intuïtie beslissingen gaan nemen.

Via het contactformulier kunt u een mail sturen mochten u of uw kind interesse hebben. Dan kunnen wij u een berichtje sturen wanneer deze training start.